When i go to layout and then Fonts and color, it shows a blank box. Has this happened to anyone! If so where u able to fix it and how.

Thanks!

Views: 0

Tags: Blogger

Comment

You need to be a member of Mom Bloggers Club to add comments!

Join Mom Bloggers Club

Comment by Jacqueline Williams on September 27, 2009 at 2:34pm
yea i use safari but i've tried it in explorer and the same thing happens
Comment by Mom Bloggers Club on September 27, 2009 at 10:51am
What browser are you using. I generally use Google Chrome, but if something like this happens I always use Internet Explorer or Firefox.

12/22/14 DAILY BLOG PROMPT

A SPECIAL GREETING FROM FRAN DRESCHER

MOM BLOGGERS FOR SOCIAL GOOD

Mom Bloggers for Social Good is a global coalition of 2000+ mom bloggers who currently span over twenty countries and who care about spreading the good news about the amazing work non-profit organizations and NGOs are doing around the world.  Want to make a difference? Please join us!

Toxic Free Blog - by Brittany Glynn


Brittany is a director of the Toxic Free Foundation and created the first ever Toxic Free Certification Program.  Weekly, Brittany publishes the Toxic Free Blog and provides coaching to over 10,000 families in the United States alone.  She is the author of a Toxic Free educational series and co-author of several Toxic Free learning programs. Brittany is also an award winning author. 

© 2014   Created by Mom Bloggers Club.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service